Menu

Bootverzekering

Als onafhankelijk verzekeringsadviseur helpen wij u met een passende verzekering voor vrijwel elke boot, of het nu gaat om een (klassiek) zeilschip, motorjacht, sloep, speedboot of een charterschip. 

Niet elke verzekering is geschikt voor elk type boot. De ene maatschappij heeft een beter product voor de snelle boten, terwijl een andere maatschappij gunstiger is voor de duurdere schepen. Wij werken uitsluitend met verzekeraars die gespecialiseerd zijn in de watersport en zich onderscheiden door scherpe premies en gunstige voorwaarden. 

Bereken uw premie direct online >

Onafhankelijk advies

Omdat een goede verzekering afhangt van vele factoren en wensen, is het soms ingewikkeld de juiste verzekering voor uw situatie te vinden. Wij zijn onafhankelijk en adviesvrij, zodat we u altijd een passende aanbieding kunnen doen. Laat ons weten wat voor boot u heeft of wenst te gaan kopen en wat voor dekking u wilt, dan doen wij u een voorstel voor een verzekering met de beste dekking tegen de scherpste prijs. 

Betrouwbare verzekeringsmaatschappijen

Wij vergelijken diverse verzekeringen om u een geschikt voorstel te doen. Wij bieden onder andere bootverzekeringen aan van specialisten op watersportgebied zoals Unigarant, Delta Lloyd en Europeesche. Bekijk hier de polisvoorwaarden

Uw verzekering afsluiten bij DMW

Wij vinden het belangrijk u een goed en betrouwbaar advies te geven. Dankzij onze uitgebreide informatie en adviezen kunt u de juiste keuze maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Sluit u uw bootverzekering af bij DMW, dan profiteert u van de volgende voordelen: 

  • Een verzekering die precies past bij uw boot en uw situatie;
  • Goede bereikbaarheid bij vragen of schade;
  • Snelle afwikkeling van schade.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel onze klantenservice op 0321 - 33 34 43 of vraag vrijblijvend een offerte aan